Keresés ebben a blogban

2012. február 14., kedd

FEAR FACTORY - AZ EX-CHIMAIRA GITÁROS LETT AZ ÚJ BŐGŐSÜK

Már a keverésnél tart a Fear Factory új albuma, a nyárra várható The Industrialist, amit Európában az AFM kiadó fog megjelentetni. A banda mellett az új anyag társproducere Rhys Fulber (Front Line Assembly, Paradise Lost), de a stúdiómunkálatok egy részében részt vett Logan Mader is, a keverést pedig Greg Reely (Paradise Lost, Skinny Puppy stb.) végzi majd.
A 3 Inches Blood-ba átigazolt Byron Stroud helyére új basszusgitáros érkezett a Fear Factorybe, a Chimaira gitárosaként megismert Matt DeVries (ld. a fotót), aki a napokban szállt ki a Six Feet Underből, ahol már bőgősként szerepelt.
"Dino és Burton kért fel arra, hogy csatlakozzak az egyik kedvenc bandámhoz - mondta a történtek kapcsán Matt. - 1992 óta vagyok Fear Factor rajongó és most annyira izgatott vagyok, hogy tagja lehetek ennek a hihetetlen csapatnak. Számos alkalommal játszottunk már együtt, lenyűgöző, hogy mostantól már a színpadon is velük lehetek! Köszönöm a rajongóimnak, hogy kitartottak mellettem, hamarosan viszont is látjuk egymást a turnén!"
A Fear Factory felállása tehát mostantól így fest: Burton C. Bell énekes, Dino Cazares gitáros, Matt DeVries basszer és Gene Hoglan dobos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése