Keresés ebben a blogban

2012. február 10., péntek

FASZA LETT!



Megérkezett a nyár elején megjelenő új Kreator album, a Phantom Antichrist borítója.
Egy limitált példányos bakelit kislemezzel vezeti majd fel az új albumot, amelyre a lemez címadó dalát teszik fel a teuton thrasherek. Az április 20-án megjelenő 250 példányos piros, illetve a szintén 250 példányos átlátszó kislemezt kizárólag a Nuclear Blast mailordernél lehet majd beszerezni.
A Jens Bogren producerrel (Opeth, Amon Amarth, Katatonia stb.) az örebrói Fascination Street stúdióban rögzített Phantom Antichrist június elsején kerül majd boltokba Európában, és arról, hogy mennyiben lesz más, mint a legutóbbi anyag, a 2009 januárjában megjelent Hordes Of Chaos, a frontember Mille ezt mondta:
"Egy kicsit mindig nehéz a már megírt, de még ki nem adott zenéről beszélnem. Mindenesetre az összes Kreator védjeggyel rendelkezni fog. A szövegek szokás szerint a mai dolgokról szólnak, amolyan pillanatképet felmutatva a 2012-es évről. Egy csomó olyasmiről is szó esik a szövegekben, amelyek jelenleg is zajlanak. Mintha csak egy napilapot olvasnál! (nevet) A zene természetesen tipikus Kreator lesz, de a hangzáson igyekeztünk fejleszteni, valamint zenészként is tovább fejlődni. Úgy értem, hogy ez a 10 éve érvényes felállásunk az eddigi legerősebb, és azt hiszem, hogy most tényleg készen állunk egy olyan album megjelentetésére, amitől mindenki hanyatt vágja majd magát." ( Hamer Wrold )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése